Tankefeltterapi

TFT punkterTankefeltterapi TFT

Tankefeltterapi – TFT er et enkelt, effektivt og hurtigtvirkende værktøj til bearbejdning af uhensigstmæssige følelser – blokeringer, fobier, angst, traumer– også PTSD, stress, angst, depression, tvangshandlinger, uro, smerter m.m.
Behandlingen virker ofte overraskende hurtigt. Tankefeltterapi afbalancerer næsten øjeblikkelig det autonome nervesystem, hvorved forskellige stresssymptomer forsvinder, og der er basis for, at kroppens egen evne til helbredelse kan træde i kraft.
TFT er en terapiform, der bygger dels på moderne spørgeteknikker og samtaleterapi og dels på østens viden om kroppens energibaner. Mens klienten fokuserer på sit ubehag, bankes let med fingrene på nogle punkter på kroppens energibaner. Derved afbalanceres energien vedrørende det aktuelle fokusområde. Vi søger tilbage til det tidspunkt, hvor problemet opstod. Og ved at bearbejde og frigøre de blokeringer, der ligger til grund for ubehaget, bliver det muligt for klienten at komme videre med fornyet kraft.
Undervejs i forløbet vil der være en undervisning i, hvordan du bruger tankereltterapi til selvhjælp derhjemme både under arbejdet med dine aktuelle problemer, men også til brug i kommende situationer, hvor det kunne være til hjælp.
Jeg har brugt tankefeltterapi som en del af min terapivirksomhed siden foråret 2009, hvor jeg erfarede, hvor virksom et værktøj, der her er tale om.