Eksem på benene

Februar 2014

Eksem på benene
Jeg henvendte mig til Inger, fordi jeg havde eksem med voldsom kløe på mine ben. Jeg havde prøvet hormonsalve – det havde ikke hjulpet.
Vi gik tilbage til nogle af de grovheder, jeg havde oplevet. Jeg kunne ikke holde ud at tænke på nogle bestemte personer, som jeg ikke havde kunnet sige nej til. Jeg havde lyst til at sparke dem væk.
(Eksem handler om en separationskonflikt: Du har lyst til at trække noget/nogen til dig eller skubbe det væk fra dig).
Vi fik tingene op og fik kigget på dem, mens Inger lærte mig at bruge tankefeltterapi, og jeg fik tingene vendt inde i hovedet. Jeg fandt fred med situationerne. Og eksemen forsvandt i løbet af nogle dage.
Ellen.
Jeg har siden arbejdet med at finde sammenhænge mellem krop og psyke. Jeg begyndte at se på min mangeårige blærebetændelse og fandt frem til den egentlige årsag, som har ligget gemt i kroppen i mange år. Accept, kærlighed og taknemmelighed er vigtigt. Det giver mulighed for at opløse de gamle glemte problemer.