Psoreasis – helbredt efter 35 år

Psoreasis – helbredt efter 35 år.:

Juli 2012
Jeg har haft psoreasis, siden jeg var 10 år. I alle årene har jeg forsøgt at få bugt med det på alle mulige måder – jeg har været i Israel, været indlagt på sygehuset, prøvet forskellige former for alternativ behandling, og jeg har været på strenge diæter med rødbedesaft og gulerodssaft og den slags – alt sammen uden nogen resultater.
Det har været som at leve i en kapsel. Og det har hæmmet min udfoldelseslyst i alle årene.
Jeg har aldrig før nu forstået sammenhængene i udviklingen i psoreasis’en. Det har blusset voldsomt op i perioder, hvor jeg har været i balance med mig selv. Men selve opblusningen har bare forskrækket mig. Og senere kom andre symptomer tilbage – forhorning af huden, afskalning og derefter igen total opblusning af huden.
Til et foredrag om metamedicin fandt jeg ud af, at det egentlig var, når det så allerværst ud, altså når psoreasis’en var i udbrud, at det faktisk var i gang med at heale.
Så jeg satte mig for at finde ud af, hvad der triggede de forskellige symptomer frem hos mig.
Derefter begyndte jeg at gå til behandling hos Inger Kruchov, som er metamediciner og bl.a. tankefeltterapeut. Det har været en utrolig spændende rejse, hvor vi har været tilbage og kigge på forskellige oplevelser og faser i mit liv. Og jeg har fået forløst en række gamle traumer.
Det resulterede faktisk i første omgang i en voldsom opblusning, som så fortog sig i løbet af 1½ – 2 måneder for stort set helt at forsvinde. De småsteder, der stadig er tilbage nu efter ½ år forsvinder stille og roligt.
Nu spørger folk omkring mig hele tiden, hvad der dog er sket, og de siger: Hold da op, hvor ser du fin ud.
Sideeffekterne er, at jeg er kommet mere og mere ud af den skal, som jeg har været i i så mange år. Det er mere behageligt og trygt at være mig.
Lars Bo Jørgensen
Se billeder herunder

Øverst: Sådan så Lars ud i starten af behandling Nederst: Lars efter ½ år
 Lars før og efter psoreasis  Lars før og efter psoreasis
 Lars efter behandling 1  Lars efter behandlingen 2